Enneagram Nederland

Enneagram Nederland is in 2008 opgericht door Jeanette van Stijn. Het primaire doel was het op continue basis aanbieden van een Nederlandstalig Enneagram Professional Training Program. Het programma dat Enneagram Worldwide al 25 jaar over de hele wereld aanbiedt. Enneagram Nederland is de enige en officiële (gelicenseerde) vertegenwoordiging van Enneagram Worldwide in Nederland.

Sinds 2012 zijn wij dit ook voor het Engelstalige programma in Europa. Wij organiseren de Engelstalige trainingen in Groot Brittanië onder de vlag van Enneagram Europe. Meer informatie hierover vind je op onze Engelstalige website.

Missie

Een bijdrage te leveren aan de harmonische ontwikkeling van de mens middels coaching, counseling en training met behulp van het enneagram. We beogen de waarde van het enneagram (in de Verhalende Traditie) voor een breder (professioneel) publiek toegankelijk en toepasbaar te maken door overdracht van kennis en kunde.

Onze missie is om met de inzet van het enneagram als model én methode de effectiviteit van het werk van coaches, counselors, mediators en andere soorten mens- en ontwikkelingsgerichte begeleiders te verhogen, zodat nuttige, doeltreffende en transformerende inspanning wordt geleverd overal waar er werk te doen is dat zijn doel niet voorbijstreeft. Om hiermee een weg te gaan waarlangs echte waarde wordt toegevoegd of verwezenlijkt.
(gebaseerd op een citaat van A.G.E. Blake (1979).

Buitenland

Ten behoeve van ondermeer kennisontwikkeling organiseren wij de jaarlijkse Europese Conferentie voor Enneagram Professionals. Dit betreft overwegend coaches, counselors, therapeuten, mediators en (HR-)managers.  De eerstvolgende Conferentie vindt plaats in juni 2015. Data, locatie en thema worden op de site vermeld zodra bekend.

Benieuwd naar ons team?