Trainersvaardigheden

Inschrijven

De training

Voor de professie ‘Enneagram Trainer’ leer je in deze training de trainersvaardigheden voor kennisoverdracht van het enneagram.

Je leert hoe je het enneagram in een training kunt overbrengen op een wijze die inspireert. Wat geef je wel in een introductie-training, wat niet, hoe geef je het, wat voor opdrachten kun je doen, hoe zorg je voor een inspirerende balans en spanningsboog in het programma, afwisseling tussen theorie en oefening, etc.

We gaan verder met het ‘afstemmen’; in dit geval op de situatie waarin je een training geeft, het soort groep, etc. Hoe zorg je ervoor dat je op ieder moment weet waar je mee bezig bent, wat je doet, waar je naartoe werkt en wat je beter niet kunt doen.

Onderdelen die in een introductietraining en panelbijeenkomst aan de orde komen staan centraal.

Deze training wordt ingepland bij voldoende interesse en vindt gemiddeld 1x per 2 jaar plaats. Heb je interesse, laat het ons weten!

Eerdere deelname aan de Enneagram Intensief is voor deze training verplicht.

Voor deze training zijn nog geen data ingepland.

Investering

Deelname 2-daagse
training (excl. 21% btw)
Deelname 2-daagse
training (incl. 21% btw)
€ 625,- € 756,25

Voor de training moet Enneagram Nederland een groepsboeking aangaan bij de trainingsaccommodatie voor zaalhuur, trainingsfaciliteiten, maaltijden, (onbeperkt) koffie/thee en 1 overnachting. Wij brengen dit namens de accommodatie in rekening bij de deelnemers. Je hoeft zelf niets te regelen. Het totaalbedrag van de investering inclusief dit verblijfsarrangement bedraagt dan € 837,26 (excl. btw) en € 981,25 (incl. btw).

Ik schrijf me in voor de training

Certificering

Trainersvaardigheden is onderdeel van de opleiding Enneagram Trainer. Indien je voor deze opleiding gecertificeerd wil worden, is deelname aan de onderdelen uit het onderstaande schema verplicht.

Enneagram Practitioner
Enneagram Intensief Basis Spirituele
Ontwikkeling
Innerlijk Werk met de Subtypen
Type Interviewer
Type Interview 8x supervisie 2x examen
Enneagram Trainer
Panel Interview Trainersvaardigheden
Supervisie 4x Examen tijdens 2e Enneagram Intensief