Wil je een stap zetten of
maak je liever meters?

Ontdek de kracht van
het Enneagram

Echte zelfkennis. Echte verbinding.
Echte groei.

Wil jij individueel worden begeleid ? Op momenten die jou schikken?

Laten we beginnen met een kop koffie

Ik hoor graag je verhaal en dan onderzoeken we samen wat ik voor jou kan betekenen.

We doen direct een volledig intakegesprek; zo kun je ervaren hoe een coachgesprek met mij is. En kun je ook goed afwegen of dit is wat jij nodig hebt en dat vind ik belangrijk.  Alleen dan zul jij immers echt gecommitteerd zijn om alles uit jouw coachtraject te halen. En voor minder doe ik het ook niet ;-).

Dit gesprek verplicht jou daarom tot niets.

Bel of whatsapp me voor een afspraak: 06-415 451 35

Ontdek je Enneagram Type

Hiermee begint ieder coachtraject. We doen dit in een Type Interview. Dit interview kun je ook als los consult boeken.

De kans is groot dat je nieuwe dingen van jezelf ontdekt. Je zult ervaren: dit interview brengt je veel helderheid, kwartjes vallen op hun plaats.

Jouw investering bedraagt 250 euro (excl btw). Een uitbreiding op dit consult is mogelijk als je meer tijd wilt om de relatie tussen jouw Enneagram type en dingen waar je tegenaan loopt of vragen die je hebt met Jeanette te bespreken.

Boek jouw Type Interview

Wil je niet alleen praten maar echt aan het werk en grote stappen zetten?

Laat je coachen

Een coachtraject begint met het intakegesprek en een type interview. Hier starten we mee omdat ik jou hiermee direct op diepgaand niveau leer kennen en begrijpen, ook in relatie tot jouw coachvraag.

Coaching met het enneagram houdt ook in dat je de methodiek voor zelfmanagement en persoonlijke ontwikkeling zelf leert. Op deze manier zul je je leven lang plezier hebben van dit traject. Hierna kun je het immers zelf.

Committeren aan een coachtraject houdt meer in dan jouw aanwezigheid bij de sessies zelf; je kunt allerlei soorten opdrachten verwachten voor tussen de sessies in. Opdrachten voor zelfobservatie, voor zelfmanagement, om het geleerde in de praktijk te oefenen, te experimenteren en het bijhouden van een logboek om jouw ontwikkeling te documenteren.

Boek jouw coachtraject

Wil je de dagelijkse sparring en inspiratie?

Executive mentoring is speciaal voor ondernemers en overstijgt het zakelijke en het persoonlijke. Succesvol en gelukkig zijn in het zakelijke en privéleven hangt immers nauw met elkaar samen.

Als Enneagram expert begeleidt Jeanette meer dan 20 jaar mensen op hun levenspad met functionerings-, relatie- en zingevingsvraagstukken. Jeanette helpt je afstand nemen en reflecteren op je leven, je relaties, je werk, je bedrijf, je toekomst. Een herbezinning niet primair gericht op of jouw bedrijf nog wel op koers ligt maar waar jij nou eigenlijk mee bezig bent.

Als ondernemer zijn jouw vraagstukken, behoeften en mogelijkheden van executive niveau. Daarom bied ik deze begeleiding aan als maatwerk voor af te nemen periodes van een halfjaar. Samen vinden we werkvormen, contactvormen en momenten die voor jou werken. De klok staat uit. Voor mensen met een drukke agenda heb ik ontdekt hoe belangrijk en fijn het is een beroep te kunnen doen op dergelijke flexibele beschikbare support.

Prijs op aanvraag. Ik begeleid circa 6 ondernemers op deze basis per jaar.

Bel of whatsapp me: 06-415 451 35

Veel gestelde vragen

Heb je behoefte aan coaching en ben je je aan het oriënteren; maak dan vooral een afspraak. Stuur een mail naar service@enneagram-nederland.nl of stuur me een whatsapp op 06-41545135. Vermeld graag wel even je naam erbij 😉

Heb je behoefte aan coaching en ben je je aan het oriënteren; maak dan vooral een afspraak. Stuur een mail naar service@enneagram-nederland.nl of stuur me een whatsapp op 06-41545135. Vermeld graag wel even je naam erbij 😉