Enneagram analist

Wil jij anderen professioneel begeleiden met het enneagram en helpen hun enneagram type te ontdekken?

Dan is het traject tot Enneagram Analist de goede vervolgopleiding in het enneagram voor jou.

In dit traject leer je ondermeer het ‘type interview’ uitvoeren: dit is één van de twee specifieke methoden die onderdeel zijn van het Enneagram in de Verhalende Traditie. Deze opleiding behoort tot het oorspronkelijke en al meer dan 30 jaar wereldwijd gegeven Enneagram Professional Training Program for Enneagram Teachers in the Narrative Tradition (EPTP) van Helen Palmer en David Daniels ( Enneagram Worldwide).

Enneagram Nederland is als enig opleidingsinstituut sinds 2004 door hen bevoegd deze opleiding in Nederland, en later in heel Europa, te geven en hierin te certificeren. Opgeleid worden bij Enneagram Nederland betekent dan ook dat jouw certificaat straks wordt erkend bij het wereldwijd erkende instituut de International Enneagram Association.

Wil jij opgeleid worden met de originele en enige erkende opleiding tot Enneagram Analist volgens het Enneagram in de Verhalende Traditie dan ben je bij Enneagram Nederland dus aan het goede adres.

Op jouw groei!

Hartegroet, Jeanette

Het programma

De opleiding tot Enneagram Analist is een traject dat bestaat uit een 3-daagse training gevolgd door een oefenperiode onder supervisie. Hierin ontdek, leer en ervaar je wat het beoefenen van het ‘type interview’ werkelijk inhoudt en dat dit meer is dan het afnemen van een standaard vragenlijst.

Het kunnen typeren is de basis voor iedere opleiding om als professional met het enneagram te leren werken bij Enneagram Nederland. Als je wilt certificeren in één van de opleidingen dan is certificering in dit traject tot Enneagram Analist verplicht.

Praktische informatie inschrijven

Datum start opleiding tot Enneagram Analist:

11 t/m 13 december 2024

Wil je meedoen, stuur dan een e-mail naar service@enneagram-nederland.nl

Waarom Enneagram Nederland

V      Enneagram Nederland heeft als basis het wereldwijd erkende en gerespecteerde opleidingsprogramma van Helen Palmer / Enneagram Worldwide, dat in 1988 de 1e certificeringsopleiding voor Enneagram Teachers was.

V      Enneagram Nederland is één van de drie Enneagram scholen in Europa dat erkend en geaccrediteerd is door de International Enneagram Association (de IEA). Deze International Enneagram Association is de enige wereldwijd erkende beroepsvereniging van Enneagram Scholen en Enneagram Professionals.

V      Alle certificeringsopleidingen van Enneagram Nederland zijn geaccrediteerde IEA-opleidingen.

V      Jeanette van Stijn is sinds 1999 gecertificeerd Enneagram Teacher en heeft sindsdien 15 jaar nauw samengewerkt met Helen Palmer en Enneagram Worldwide om het Enneagram Professional Training Program (EPTP) naar Nederland/Europa te brengen. In die hoedanigheid werkte Jeanette als supervisor, trainer en examinator voor Enneagram Worldwide. Jeanette was, totdat zij in 2014 een team in het Verenigd Koninkrijk oprichtte, de enige Enneagram School in Europa die voor Enneagram Worldwide het EPTP mocht geven en in certificeren.