EnneaProces Coach & Counselor

Wil jij anderen professioneel coachen of counselen met het enneagram?

Dan is de originele en enige (internationaal) erkende opleiding tot EnneaProces Coach & Counselor volgens het Enneagram in de Verhalende Traditie iets voor jou. Want opgeleid worden bij Enneagram Nederland betekent dat jouw certificaat straks wordt erkend bij hét wereldwijd erkende enneagram instituut: de  International Enneagram Association.

Op jouw groei!

Hartegroet, Jeanette

Het programma

volgt

Praktische informatie inschrijven

Data van de drie 3-daagse trainingen van deze opleiding:

8 t/m 10 maart 2023
19 t/m 21 april 2023
24 t/m 26 mei 2023

Wil je meedoen, stuur dan een e-mail naar service@enneagram-nederland.nl

Waarom Enneagram Nederland

V      Enneagram Nederland heeft als basis het wereldwijd erkende en gerespecteerde opleidingsprogramma van Helen Palmer / Enneagram Worldwide, dat in 1988 de 1e certificeringsopleiding voor Enneagram Teachers was.

V      Enneagram Nederland is één van de drie Enneagram scholen in Europa dat erkend en geaccrediteerd is door de International Enneagram Association (de IEA). Deze International Enneagram Association is de enige wereldwijd erkende beroepsvereniging van Enneagram Scholen en Enneagram Professionals.

V      Alle certificeringsopleidingen van Enneagram Nederland zijn geaccrediteerde IEA-opleidingen.

V      Jeanette van Stijn is sinds 1999 gecertificeerd Enneagram Teacher en heeft sindsdien 15 jaar nauw samengewerkt met Helen Palmer en Enneagram Worldwide om het Enneagram Professional Training Program (EPTP) naar Nederland/Europa te brengen. In die hoedanigheid werkte Jeanette als supervisor, trainer en examinator voor Enneagram Worldwide. Jeanette was, totdat zij in 2014 een team in het Verenigd Koninkrijk oprichtte, de enige Enneagram School in Europa die voor Enneagram Worldwide het EPTP mocht geven en in certificeren.