Selecteer een pagina

Over Enneagram Nederland

Enneagram Nederland is in 2008 opgericht door Jeanette van Stijn. Het primaire doel was het op continue basis aanbieden van een Nederlandstalig Enneagram Professional Training Program. Sindsdien is het programma uitgebreid en zijn meerdere trainingen, masterclasses en opleidingen aan ons programma toegevoegd.

Sinds 2012 organiseren wij ook Engelstalige Enneagram trainingen in het Verenigd Koninkrijk onder de vlag van Enneagram Europe. Meer informatie hierover vind je op onze Engelstalige website.

Missie

Onze missie is om met de inzet van het enneagram als model én methode de effectiviteit van het werk van coaches, counselors, mediators en andere soorten mens- en ontwikkelingsgerichte begeleiders te verhogen, zodat nuttige, doeltreffende en transformerende inspanning wordt geleverd overal waar er werk te doen is dat zijn doel niet voorbijstreeft. Om hiermee een weg te gaan waarlangs echte waarde wordt toegevoegd of verwezenlijkt. (gebaseerd op een citaat van A.G.E. Blake (1979).

Onze trainers

Het trainersteam van Enneagram Nederland wordt geleid door Jeanette van Stijn. Naast Jeanette is er een brede trainerspool van trainers die bij verschillende trainingen en programma’s betrokken zijn.

Onze supervisoren

Supervisie is een wezenlijk onderdeel van de certificeringstrajecten bij de opleidingen. Onder begeleiding van supervisoren oefenen deelnemers de in de trainingen geleerde vaardigheden. Dit betreft ondermeer het type interview, het panel interview en coachgesprekken.

Onze supervisoren zijn veelal zelf gecertificeerde Enneagram Teachers (CET). Zij zijn geselecteerd tot supervisor vanwege enerzijds hun bewezen staat van dienst en kwaliteit van werken met het enneagram. Anderzijds omdat zij zich vanuit hun beroepsmatige toepassing en eigen praktijk van toegevoegde waarde hebben getoond. Bekijk hier onze supervisoren.

Contact

Tel: 070 – 314 24 44
service@enneagram-nederland.nl

Adres

| Copyright 2017 Enneagram Nederland | Algemene voorwaarden | Privacy policy |