Selecteer een pagina

Enneagram voor dummies

Lees je in een ‘gewone’ Dummie een samenvatting van hetgeen over het onderwerp al is geschreven, Enneagram voor Dummies gaat verder dan dat en voegt daaraan toe. Zo zijn tal van zaken beschreven en uitgelegd waar geen ander enneagramboek over rept. Dat zijn díe zaken die tot nu toe alleen in trainingen werden uitgelegd en geoefend. Ook de enneagramkenner met diverse (gelezen) enneagramboeken op de plank, zal hierin nog nieuwe dingen lezen.

Categorie: Tag:

Details

In dit boek krijg je niet alleen kennis van het model en de typen. Het boek gaat verder dan theorie alleen. Er worden allerlei oefeningen aangereikt waarmee je zelf aan de slag kunt. Ook om jezelf te typeren. Het enneagram als methode voor zelfontwikkeling én zelfmanagement staat in deze Dummie centraal.

Ben je allergisch voor ‘goeroes’ en zweverigheid, dan ben je bij deze Dummies aan het goede adres. De benadering van het enneagram is er één ‘met twee voeten in de klei’; nuchter, duidelijk & praktisch. De spirituele dimensie van het enneagram komt aanbod maar is ‘vertaald’ in hedendaagse taal. Zin en onzin
van het enneagram worden verkend en besproken. De auteur geeft haar visie maar laat jou respectvol de ruimte voor een andere.

Auteur Jeanette van Stijn is full time enneagram trainer & coach en leidt andere professionals op in het gebruik van het enneagram in hun werk. Deze praktijkervaring verrijkt en verdiept deze Dummie.

Extra informatie

Auteur

ISBN

Aantal pagina's

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.