Selecteer een pagina

9 typen ondernemers

0,00

Iedere ondernemer heeft een enneagramtype wat een innerlijk psychologisch mechanisme is, waar zijn/haar drijfveer uit voortkomt, wat maakt dat iets onbewust heel belangrijk is voor hem/haar en wat het object van zijn/haar aandacht is. In dit artikel lees je in het kort over de drijfveer van ieder van de 9 typen ondernemers.

Details

Iedere ondernemer heeft een enneagramtype wat een innerlijk psychologisch mechanisme is, waar zijn/haar drijfveer uit voortkomt, wat maakt dat iets onbewust heel belangrijk is voor hem/haar en wat het object van zijn/haar aandacht is. In het uitleven van zijn/haar enneagramtype heeft iedere ondernemer bepaalde natuurlijke kwaliteiten, vaardigheden en competenties. Het zijn deze kwaliteiten die hebben bijgedragen aan het succes van het bedrijf. Echter, als deze kwaliteiten worden overdreven dan kunnen diezelfde kwaliteiten ook tot beperkingen en zelfs tot obstakels tot succes gaan leiden.

Verder kent ieder type ook aspecten die buiten het gezichtsveld vallen omdat deze vanuit de natuur van het type niet ten diepste van wezenlijk belang worden gevonden. Dit kan ook succes en groei van het bedrijf in de weg gaan staan als deze geen of onvoldoende aandacht krijgen van de ondernemer. Hier aandacht voor leren krijgen en ontwikkelen vergt ook zelfmanagement en daarmee groei van de ondernemer.

In dit artikel lees je in het kort over de drijfveer van ieder van de 9 typen ondernemers. Lees ook de bijbehorende de blog ‘Je bedrijf groeit, als jij groeit.’

Extra informatie

Auteur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.