Selecteer een pagina

Enneagram Test

0,00

De negen teksten van de SEDIG test kun je gebruiken als een spiegel om te ontdekken in welke van de enneagram typen je je in ieder geval NIET herkent, in welke je enige herkenning hebt of wellicht zelfs erg veel herkenning hebt. Deze test helpt je op je zoektocht om je type zelf te ontdekken of hier in ieder geval een goede start mee te maken.

Details

Op internet kun je veel testen vinden om erachter te komen welk type je hebt. Voor zover ons bekend zijn deze niet wetenschappelijk onderbouwd en vinden wij ze overwegend niet  goed omdat de vragen zich richten op gedrag en niet op de onderliggende motivatie die juist de typen van elkaar onderscheid. De SEDIG test (Stanford Enneagram Discovery and Inventory Guide) ontwikkeld door Dr. David Daniels is hierop een uitzondering.

De negen teksten van de test kun je gebruiken als een spiegel om te ontdekken in welke van de enneagram typen je je in ieder geval NIET herkent, in welke je enige herkenning hebt of wellicht zelfs erg veel herkenning hebt. Deze test helpt je op je zoektocht om je type zelf te ontdekken of hier in ieder geval een goede start mee te maken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…