Selecteer een pagina
Dit evenement is geweest

EnneaRetraite van één dag

Enneagram Trainer
Start
25 november 2017 10:00 am
Eind
25 november 2017 4:00 pm
Adres
P.C. Hooftstraat 183, Amsterdam, Netherlands   Bekijk Map
Telefoon
0206890081

75,00

Categorie:

Status

Informatie

Ervaar in één dag het (innerlijk) werk dat wij doen in ons programma van 9 weekend-retraites met het spirituele Enneagram.

Op zaterdag 25 november kun je een voorproefje nemen! Want op 26 januari starten we weer met een nieuwe serie weekend-retraites.

Dit spirituele retraite-programma heeft als titel ‘Persoonlijk Meesterschap, 9 sleutels tot bevrijding’.

Tijdens 9 weekend-retraites ga je aan de hand van het enneagram een proces aan, waarin je in persoonlijk en spiritueel opzicht verder groeit. Deze introductiedag biedt meer dan alleen voorlichting. Via oefeningen en meditaties laten we je ervaren hoe we in de retraites te werk gaan. Je maakt ook kennis met ons als cursusleiders. Zo krijg je een voorproefje om goed te kunnen overwegen of deze serie in deze fase van je leven bij jou past.

 

Begeleiders

Josien van Iersel werkt sinds 1997 met het enneagram en als trainer nauw verbonden met enneagram Nederland.  Als spiritueel begeleider (opgeleid aan het ´Institute of Spiritual Leadership’ te Chicago) richt ik mij op persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Zelfonderzoek, meditatie en lichaamswerk zijn daarbij belangrijk. “Het leven is bewegen” en het enneagram ondersteunt me hierbij. Website: www.zenneagram.nl.

Chris Elzinga heeft een eigen counselingpraktijk. Daarnaast geeft hij cursussen en trainingen over het enneagram (waaronder ‘Persoonlijk Meesterschap’ van Enneagram Nederland en diverse workshops) en over persoonlijke/spirituele ontwikkeling (waaronder ‘Werken met innerlijke kinderen’, ‘Open zelfonderzoek’, ‘Leven in het Nu’). Een belangrijke inspiratiebron is het werk van Almaas. Website: www.meanders.nl.

Introductiedag retraites is onderdeel van Groei als Mens

Praktisch

Datum: zaterdag 25 november 2017
Tijd: 10.00 uur – 16.00 uur
Plaats: de Filosofenzaal in Centrum De Roos, Pieter Cornelisz Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam.
Kosten: € 75,- (excl. lunch en btw)

FAQ

Heb je vragen? Mail of bel ons!

[email protected]
070 314 2444

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.